Aktuelt

VI LANSERER NY STEINTYPE I VÅRT UTVALG

Mørke steintyper er i skuddet og også steiner med struktur, derfor Virginia Black.

Gjenbruk av gravstein

De fleste gravstein kan bli som ny med den rette behandlingen.

Vi produserer det gravminne du vil ha

Ønsker du deg et helt unikt gravminne for den du er glad i? Nergård Sten utarbeider også helt unike gravminner i samarbeid med kunder. Vi skal her forklare hvordan vi gjør dette, og hvordan du kan gå fram om du har noe helt spesielt i tankene.

Begravelse

Når noen av dine nærmeste dør, så er du kanskje forventet å ta deg av det praktiske rundt begravelsen. Vi opplever at mange lurer på hva man bør gjøre i denne situasjonen, og hvordan gangen i det er. I denne artikkelen så vil vi forklare deg, steg for steg, hvordan en typisk begravelse arrangeres.

Gravminne design

Med Nergård sitt program, Steinbyggeren, kan du sette sammen et unikt gravminne fra et stort utvalg av modeller, steinsorter, bedplater og tilbehør. Ved å klikke og dra kan du selv designe et gravminne å få et realistisk bilde på hvordan gravminnet vil se ut. Vi vil nå vise deg, steg for steg, hvordan du kan designe et unikt gravminne. Det er så enkelt at hvem som helst kan få det til.

Se nyhetsarkiv

Gravstein for kjæledyr

Nergård Stenindustri tilbyr gravminner for dyr som har vandret hen.

For mange er et dyr en del av familien. Man har en hund, katt eller kanskje en hest man har blitt glad i. Når kjæledyret dør, så trenger mange et gravsted å gå til. Nergård Sten har nå lansert en egen gravstein for dyr. Her kan man velge den steinsorten man ønsker uten tillegg i prisen. Steinen er polert på framsiden og ligger best på bakken som vist på bildet under.  Hvis du ønsker en gravstein til ditt kjæledyr, bruk kontaktskjema under eller ring, så skal vi hjelpe deg.

Nergård Stenindustri tilbyr gravstein for kjæledyr med både inskripsjon og inngraverte illustrasjoner i hvit, sølvfarget eller gullfarget lakk. Et eksempel på en illustrasjon har blitt inngravert på en gravstøtte for et kjæledyr er vist på bildet over.

Gravminner for kjæledyr er normalt mindre enn vanlig gravstein. Lengde og bredde på 30 cm er vanlig. Dette gir en pris på 4990 kroner inkludert inngravering av bilde og ord (med frakt). Noen ønsker også en større gravstøtte for sitt kjæledyr, og andre har mer spesielle ønsker. Bildet under står på gravstedet til hunden Gorgon. Her hadde eierne funnet en spesiell naturstein som de ønsket å inngravere navnet til hunden på. 

Gorgon1

 123_cut